Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Met de SPOT het najaar in.

Nederhorst den Berg, 1 september 2005

Het najaar en de winter staan weer voor de deur. Dus tijd voor cursussen, muziek en workshops in Cultureel Centrum De Spot in Nederhorst.

Persbericht

De Spot

Nieuw programma en OPEN HUIS bij c.c. de SPOT

Vol trots presenteert cultureel centrum De SPOT in Nederhorst den Berg het spiksplinternieuwe programma seizoen 2005-2006 van c.c. De SPOT. Was er vorig jaar al een gevarieerd programma, aankomend seizoen is écht alles uit de kast gehaald om iedereen wat te bieden. Van 4 tot 80 (maar bent u wat ouder dan bent u ook welkom), van eenmalige workshops tot cursussen van meerdere weken.

Natuurlijk zijn er weer diverse creatieve cursussen , zoals schilderen, keramiek, boetseren in was en bewerken speksteen, vilt maken en divers creatief (héél veelzijdig of juist specifiek met het maken van beelden, sieraden, kerstdecoraties).

Ook zullen er heel wat vrolijke muzikale noten uit De SPOT gaan klinken. Van Afrikaans trommelen (djembé), lekker mee zingen met Jan Vesters' Meezingkoor en de Mellobiez. De Mellobiez heeft overigens op 29 september van 20.15-22.15 uur een inloopavond waar vrouwen, maar vooral mánnen van harte welkom zijn om te ervaren wat zingen bij De Mellobiez inhoudt.

Voor de body & mind hebben we in de aanbieding: salsa (heeft u op het midzomerfeest de demo gezien?), taijiquan (voorheen T'ai Chi), heerlijk ontspannende hoofdmassage, Axenroos of Emotionele Balans & Stress Management (laat je niet gek maken door al dat “moeten”), Enneagram (kent u misschien wel van het KRO tv-programma) of de X-factor (sinds Idols een bekende term geworden).

Praktisch en handig zijn de volgende cursussen en workshops: voor op reis is dat de cursus Engels en voor in de tuin interactieve tuinworkshops (voor iedereen met groene vingers óf juist gebrek daaraan.

Wetenswaardig zijn de lezingen over o.a. Santiago de Compostela, Natuurgeneesstijlen, Revalidatie en menselijke emoties bij rampen.

Zoals gezegd, het is van 4-80. Dus: voor de kinderen, jeugd en jongeren … Vanzelfsprekend staan de vertrouwde Minispotjes en Maxispotjes weer op het programma, maar verder hebben we komend seizoen ook bijvoorbeeld tekenen, breakdance, visagie, streetdance en streetdance choreografie, toneel en muurschilderen op paneel. Om Beter in je vel = Beter op school = Beter in alles te zijn is de B3-training helemaal top. Tot slot: de Hotspot jeugdactiviteiten gaan ook weer van start; meer informatie hierover bij jongerenwerk Wijdemeren, Sjoerd Bouwman, tel. 06-51641259.

Wie, hoe en wat staat op onze website: www.spot-nederhorst.nl

U bent natuurlijk ook van harte welkom bij het Open Huis op zaterdag 10 september!!!

Vol enthousiasme presenteren docenten en Spotvrijwilligers het nieuwe aanbod en kunt u rondneuzen, wat sfeerproeven en kennismaken met De SPOT. Van 12.00 tot 15.00 uur kunt u kijken wat De SPOT zoal te bieden heeft. Er worden tijdens het Open Huis diverse demonstraties gegeven en van verschillende cursussen wordt werk van zowel de cursusleider als de cursisten gepresenteerd. U kunt direct kennismaken met de cursusleider, die u natuurlijk graag meer inhoudelijk over zijn of haar cursus vertelt. Ook ligt er volop informatie- en foldermateriaal, zodat u dit rustig even door kunt lezen. En mist u informatie? Neem dan gerust contact op met de cursusleider, die u ook graag telefonisch verder informeert.

De Vraagbaak, Versa, Historische Kring , Seniorweb en Sjoerd Bouwman zijn tijdens het Open Huis tevens aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Vanaf 31 augustus kunt u zich aanmelden voor een cursus. Dit kan middels de bon in het programmaboekje of het aanmeldingsformulier op de website www.spot-nederhorst.nl .

De SPOT, Blijklaan 1, Nederhorst den Berg. Openingstijden: ma/wo/do 9.30-11.30 uur. Tel. 0294-255000 (buiten openingstijden antwoordapparaat). Mail: posterestante at hetnet.nl Website: www.spot-nederhorst.nl


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 23º Naar volgende bericht