Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

KPN TV: wel meer toestellen

Wijdemeren, 29 juli 2005

In tegenstelling tot wat er in het bericht over de glasvezel van Casema in Wijdemeren stond, is het wel mogelijk om meerdere televisies aan te sluiten met KPN digitale televisie.

Mede-redacteur Douwe van Essen van de WWK heeft Casema opgezegd en in huis drie televisietoestellen aangesloten op KPN digitale televisie voor iets meer dan de helft van het Casema tarief. De investering is in ruim een jaar terugverdiend.

Reactie

3 TV's op KNP Televisie

Beste Rik,

Een kleine correctie op je verder zeer informatieve artikel over de aanleg van glasvezel in Wijdemeren. Je schrijft o.a.: "Verbetering van het televisiesignaal kan ook bereikt worden met digitale televisie van Digitenne en KPN, of met een schotel. Oplossingen die aanzienlijk goedkoper zijn dan de kabel van Casema, maar in principe maar voor één toestel gebruikt kunnen worden.". Dat laatste is niet correct. Sinds enkele maanden heb ik zelf Casema opgezegd en voor digitale televisie van KPN gekozen. Van Digitenne weet ik het niet, maar met KPN kun je zelfs drie toestellen aansluiten. Uiteraard met 3 'kastjes en antennes' tegen een vast bedrag per maand, dus ongeacht het aantal kastjes. In mijn geval voor iets meer dan de helft van het Casema-tarief. De aanschaf van de 3 kastjes, waarvan 1 met dubbele tuner, kostte mij netto slechts 125 Euro. Daarmee heb ik perfect beeld met zeer veel extra programma-informatie op 3 plaatsen in of buiten mijn huis. Een nadeel is het gehannes met  2 afstandsbedieningen, maar daar leer je wel mee om te gaan.

Met vriendelijke groet, Douwe van Essen. 


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Bewolkt Half bewolkt Windstil 25º Naar volgende bericht