Rik Jungmann

Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

DBW: Praten met Loenen

Wijdemeren, 22 december 2005

In een brief schrijft oud-wethouder Co de Kloet (DBW) dat Betske van Henten (CDA) ongelijk heeft als zij stelt dat Wijdemeren buiten herindelingen moet blijven.


Co de Kloet (DBW)

In de G&E van eergisteren schreef Co de Kloet (DBW) een ingezonden brief. Hij hekelt daarin de opstelling van CDA fractievoorzitter Betske van Henten. Deze verklaarde begin november dat Wijdemeren eerst rust moet krijgen na de vorige herindeling en nu niet mee moet doen in discussies over dat onderwerp.

Praten met Loenen

Co de Kloet vindt dat grote onzin. Hij schrijft: "Laat Wijdemeren actief aan de slag gaan. En laat Wijdemeren vooral de bevolking raadplegen. Conservatieve CDA opvattingen, zoals van Betske van Henten, mogen de stem des volks niet verdringen. Waarom niet opnieuw met Loenen gesproken? Tot 2010 de oogjes sluiten lijkt me een verkeerde houding."

DBW programma

In het DBW prgramma staat over dit onderwerp:

"De mogelijkheid bestaat dat de komende jaren de hele ordening van het Gooi en de Vechtstreek op de schop gaat. Fusieplannen doen alreeds de ronde in de provinciale burelen. Blijf ook wat dat betreft waakzaam. Laat niet over u lopen. Hou de toekomst van Wijdemeren in eigen hand. "


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Windstil Naar volgende bericht