Rik Jungmann

Rik Jungmann / AH

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

AH Kortenhoef Wint

Kortenhoef, 19 december 2005

De vestiging van Albert Heijn in winkelcentrum De Meenthof in Kortenhoef is de beste in de regio. Donderdag kreeg Peter Landwaart de Gouden Heijn uitgereikt.

Albert Heijn De Meenthof Kortenhoef


Het team van Albert Heijn De Meenthof in Kortenhoef.

Vanaf september 2005 werd tussen alle Albert Heijn winkels in Nederland een spannende wedstrijd gehouden: de AH Winkelkampioenschappen. Winkels werden op diverse onderdelen beoordeeld, kwaliteit en service waren de belangrijkste. Het oordeel van klanten was een belangrijk onderdeel van de wedstrijd. Zij gaven via www.ah.nl hun mening over hun Albert Heijn vestiging en nomineerden de winkel voor een Gouden Heijn. Ook konden klanten een Gouden Tip geven aan de winkel. De klant met de beste tip wint in januari 2006 één minuut gratis winkelen. Albert Heijn op De Meenthof in Kortenhoef werd de beste winkel in de regio.


Peter Landwaart (links) neemt de Gouden Heijn in
ontvangst van Franchise Directeur Johan Boeijenga.

"We zijn ontzettend blij met dit resultaat", aldus supermarktmanager Peter Landwaart. "We werken elke dag aan kwaliteit en service en zien dat onze klanten dat waarderen. Deze titel is een kroon op ons werk". Ook vele klanten van Albert Heijn De Meenthof beoordeelden de winkel tijdens de wedstrijd en vulden via www.ah.nl een vragenformulier in. De Gouden Heijn is een goudkleurige replica van het borstbeeld van de oprichter van Albert Heijn. De klant die de beste Gouden Tip heeft gegeven wordt in januari bekendgemaakt. Hij wint één minuut gratis winkelen. "We hebben vele Gouden Tips binnengekregen", aldus Peter Landwaart. "We staan altijd open voor suggesties van klanten, de beste tip gaan we dan ook daadwerkelijk uitvoeren".


De voltallige directie van AH kwam op bezoek in Kortenhoef.
V.l.n.r. staand: Siska Pama commercieel assistent AH, Albert Voogd (directielid), Johan Landwaart, Peter Landwaart, Dick Boer (directeur), Luc de Baets (directielid).
V.l.n.r. zittend: Johan Boeijenga, Sander van der Laan en Chris Dick (directieleden).


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Half bewolkt Windstil Naar volgende bericht