Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

Stuijver: Strekking artikelen correct

Wijdemeren, 1 oktober 2004. Herman Stuijver, medewerker van Radio Wijdemeren en het programma Wijdemeren Actueel, zegt in een reactie dat de strekking van de stukken in de Gooi- en Eemlander en de Wijdemeerse Webkrant klopt.

Hij kondigt aan dat hij deze verklaring ook in het programma Wijdemeren Actueel van zondag voor de microfoon zal uitspreken.

Reactie

Naar aanleiding van het artikel in de Gooi- en Eemlander over Radio Wijdemeren, Ruud Buijs en wethouder Yvonne Siemons.

Een verklaring voor over de kwestie wethouder Siemons – WM Actueel 26 september.

Er is al veel gezegd en geschreven over deze zaak, daarom wil ik het kort houden. Teveel tekst geeft alleen maar meer verwarring. Ik ben van mening dat Ed Brouwer van De Gooi-en Eemlander deze dorpsrel goed heeft weergegeven. Ook wat er op de Wijdemeerse Webkrant staat, is correct.

  1. Ik was er niet bij toen de uitzending plaatsvond, ik heb mijn informatie uit tweede hand. Wel heb ik Ruud Buys, Yvonne Siemons, Bob Paulich en Otto de Ruiter allemaal gesproken.

  2. Ik heb De Gooi en Eemlander ingelicht op verzoek van de voltallige redactie van WM Actueel.

  3. Ik meende gehoord te hebben dat wethouder Siemons haar wens over het niet uitzenden van de uitspraak van Ruud Buys had verbonden aan een opmerking over de subsidie. Al of niet expliciet, in ieder geval had ik begrepen dat die suggestie was gewekt.

  4. Ik blijf erbij dat het onterecht is dat men besloten heeft om de herhaling van de uitzending niet uit te zenden uit vrees voor een boze reactie van de wethouder of B&W van Wijdemeren.

Herman Stuijver


. BewolktWindstil16º Naar volgende bericht