Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Minder meubelen?

Wijdemeren, 23 april 2003. Vorige maand stelde wethouder Ties Hagen voor om 90 werkplekken te vervangen door nieuwe. Kosten 189.000. De raad accepteerde dat toen niet. Morgen doet hij een nieuwe poging. Onder het motto "mag het een beetje minder zijn" nu met 73 werkplekken.

Simone Stevens weet vanavond in de Gooi te melden dat het nieuwe voorstel van wethouder Hagen 153.000 gaat kosten. Hij denkt dat het voorstel het nu wel zal halen omdat de investering binnen de eigen begroting is gevonden en omdat er nu minder wordt aangeschaft.

De aanschaffingen gaan over 73 werkplekken waarvan het noodzakelijk is om die te vervangen, omdat die niet aan de ARBO eisen voldoen. Een tweede deel van de aanschaf betreft kasten die vaste kastruimte moet vervangen in de huidige gemeentehuizen.

Het punt staat morgen als eerste voorstel op de agenda. Gezien de turbulente afloop van de vorige discussie, die eindigde in het gezelschapsspel vruchteloos agenda's trekken en datum prikken, zullen college en collegepartijen er ditmaal wel voor gezorgd hebben dat het voorstel zonder schade de eindstreep haalt.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...