WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Icoon Prijsvraag Ldr. Plassen
Loosdrecht, di 13 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De prijsvraag voor het icoon van de Loosdrechtse Plassen is een succes. Er zijn al vijftig inzendingen om de Loosdrechtse Plassen op te leuken.

persbericht

Icoon Oostelijke Vechtsplassen

Prijsvraag Icoon Oostelijke Vechtplassen een succes, bijna 50 inzendingen! Zit hét nieuwe icoon voor het vrijetijdslandschap van Loosdrecht er tussen?

Vanuit alle hoeken van Nederland zijn er bijna vijftig creatieve ideeën ingestuurd voor hét nieuwe icoon van de Oostelijke Vechtplassen, het vrijetijdslandschap van Loosdrecht. De diversiteit is groot: van eilanden, tot torens en gebouwen. Jong, oud, professionals, bewoners, iedereen is vertegenwoordigd. Zal dé nieuwe Eifeltoren er tussen zitten? Of zijn er zulke goede ontwerpen ingestuurd dat er wel meerdere iconen kunnen worden uitgevoerd? Het stichtingsbestuur is bij elkaar gekomen en concludeert dat er enthousiast is gereageerd, nu is het aan de vakkundige jury om de inzendingen te beoordelen.

Jury compleet met zeventienjarige Mark Smit

Begin april buigt de jury zich over de inzendingen en maakt de selectie voor de tentoonstelling. Benieuwd naar de jury? Lees op de website www.icoonoostelijkevechtplassen.nl wie er allemaal in de jury zitten. En goed nieuws: de jury is eindelijk compleet! Mark Smit (17) heeft zich vorige week bij de jury gevoegd. Met zijn jonge, frisse blik zal hij de inzendingen bekijken, beoordelen en met de andere juryleden mee vergaderen.

Favoriete icoon

Ook zo nieuwsgierige naar de ideeën? De inzendingen blijven nog geheim totdat de jury haar oordeel heeft gegeven. In mei wordt er in het gebied een tentoonstelling georganiseerd. Dit is tevens het moment om op het favoriete icoon te kunnen stemmen, want naast het oordeel van de jury is de Stichting Icoon Oostelijke Vechtplassen benieuwd naar de mening van het publiek. De prijzen worden in de laatste week van juni uitgereikt.

Zie voor meer informatie www.icoonoostelijkevechtplassen.nl
Wij hadden de indruk dat het Gebiedsakkoord over meer ging dan alleen de de Loosdrechtse Plassen. In dit persbericht en op de website wordt uitsluitend over Loosdrecht, het Loosdrechtse vrijetijdslandschap en de Loosdrechtse Plassen gesproken.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief