WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Out of the Attick in Dillewijn
Ankeveen, do 25 januari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zondag 4 februari speelt de coverband Out of the Attick in theater De Dillewijn in Ankeveen.

persbericht

Bultpop
Zondag 4 februari 2018 16.30 uur

De Gooische band ‘Out Of The Attick’ is een heerlijke, strakke coverband met een zeer afwisselende repertoirekeuze. 4 Routiniers vormden een stevige basis. Aangevuld met 3 jonge gasten met een rauw stemgeluid oog ontstond deze nieuwe band met een fantastisch sound.

Lees verder >>


v.l.n.r.: Kevin Finnigan, Tom Higler, Gert-Jan Splinter, Ronald Splinter,
Ruud Franken, Bart Dijkman, Brendan Blom.

Henk (Bult) Bezemer was in 1993 getuige van het voornemen van een aantal Ankeveense vrienden om een bandje te beginnen. Spontaan bood hij zijn bedrijfsruimte als oefenruimte aan en zijn bedrijfsbus als bandbus. Deze vriend van vele Ankeveners was een grote stimulans voor de ontwikkeling van het popgebeuren in Ankeveen. Helaas is Henk Bult ons veel te vroeg ontvallen en willen we hem met Bultpop eren en in onze gedachten houden!

“Out of the Attick” is ontstaan uit 3 rockbands, Mondegreen, Murphy ’s Law en Intermission. 3 jonge gasten en 4 routiniers, die ieder hun eigen rock songs componeerden.
Zo’n 2 jaar geleden zijn de heren elkaar tegengekomen en kwamen op het idee om het eens over een andere boeg te gooien. Besloten werd om een aantal rock nummers te gaan coveren. Dit lijstje, met zeer uiteen lopende nummers, groeide maar door totdat er uiteindelijk als vanzelf een programma ontstond van Beatles, Genesis, Eagles tot Status Quo.
Graag laten zij anderen mee genieten van waar zij zelf zoveel plezier aan beleven, het spelen van rockmuziek voor een publiek.

Wapen van Ankeveen

Speciaal voor deze dag serveert het Wapen van Ankeveen een heerlijke stamppot, waarvan u na afloop van het concert kunt gaan genieten.   
Kaarten voor deze bijzondere middag kunt u kopen bij het Wapen van Ankeveen. Deze kosten €6,00 . Inclusief diner €20,00.
Kaarten aan de zaal kosten € 7,00.
Aanvang 16.30; zaal open om 16.00 uur. Kom op tijd, want er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief