WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DB reageert op O-Lib
Wijdemeren, ma 26 februari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

DorpsBelangen reageert op de motie die O-Lib aankondigde over het herindelingsproces. De partij wil ook naar anderen dan de provincie luisteren.

Dossier Bestuur Gooi en Vechtstreek

ingezonden bericht

DorpsBelangen luistert wel naar iedereen

In de politiek worden argumenten uitgewisseld en is er debat. DorpsBelangen doet daar uiteraard vol overgave aan mee. Luistert naar álle argumenten.

Dat wil niet zeggen dat wie het hardst schreeuwt gelijk heeft.
Middenin de gesprekken over zelfstandigheid van Wijdemeren en een dreigende fusie met Hilversum, bereidt O-Lib een motie voor (zie een eerder bericht op deze webkrant).
O-Lib vindt: “De provincie roept iets en dan gaan wij maar met de pootjes omhoog liggen en wachten op wat er gebeuren gaat”.

De O-Lib heren Vuyk en Israël hebben altijd angst dat de democratie geweld wordt aangedaan. Nu er een fusie door onze strot wordt geduwd, daarmee de democratie keihard buitenspel wordt gezet, geven de ex-VVD-ers niet thuis.
Erger nog, zij geven zich over, uit angst voor de provincie.
D66 haalde eerder deze week landelijk de hoon op zich door het (altijd door de Democraten gekoesterde) referendum overboord te zetten.

Op lokaal niveau stapt O-Lib nu al van principes af. Er wordt voorgesteld dat alleen degenen die in hetzelfde straatje denken als ‘Haarlem’, mee mogen praten met de schreeuwende provincie. Heren Vuyk en Israël, Liberaal staat voor vrijheid. Van denken en doen en iedereen in zijn of haar waarde laten. Voer dus gewoon open gesprekken en niet alleen met andere angsthazen.
Kiezer, leer hiervan en laat u zich bij de gemeenteraadsverkiezingen niet bedonderen.

Fractie DorpsBelangen
Ria Hennis en René Voigt

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief