WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Info Isolatie met Korting
Wijdemeren, di 20 februari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op maandag 5 maart organiseert Wijdemeren een informatieavond over isolatiemaatregelen. Er loopt ook een kortingsactie op isolatie.

persbericht

5 maart: Informatieavond isolatiemaatregelen

Op maandag 5 maart organiseert de gemeente Wijdemeren, in samenwerking met de Energiecoöperatie Wijdemeren en het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket, een informatieavond over isolatiemaatregelen. De avond sluit aan bij een lopende kortingsactie.

Wethouder Jan-Jaap de Kloet: “Als gemeente willen we onze inwoners graag verder helpen bij het energiezuinig maken van hun woning. Vooral bij woningen die voor 1980 gebouwd zijn, is er nog winst te behalen. Betere isolatie betekent lagere stookkosten en minder vocht- en tochtproblemen. Goede redenen om aan de slag te gaan!”

Informatieavond

Tijdens de informatieavond vertelt het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket over de mogelijke isolatiemaatregelen. De Energiecoöperatie Wijdemeren stelt zich voor en geeft een toelichting op haar plannen voor 2018. Tijdens een bedrijvenmarkt kunnen aanwezigen kennismaken met ondernemers die de isolatiemaatregelen uitvoeren.

10% korting

De informatieavond sluit aan bij een lopende kortingsactie voor isolatiemaatregelen. Tot en met 31 maart 2018 krijgen particuliere woningeigenaren via het Duurzaam Bouwloket 10 procent korting op de vierkantemeterprijs voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloer- en bodemisolatie.

Informatie en aanmelden

De avond vindt plaats in het gemeentehuis van Wijdemeren (Rading 1, Loosdrecht) en start om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelden via www.wijdemeren.nl/informatieavondisolatie.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief