WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bultpop in de Dillewijn
Ankeveen, zo 29 oktober 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zondagmiddag 5 november speelt coverband LegaZzy in Theater De Dillewijn. Dit is het eerste van een serie van 3 concerten.

persbericht

“ Bultpop” met de band LegaZzy in Theater De Dillewijn

Op zondagmiddag 5 november speelt De Utrechtse coverband LegaZzy in Theater De Dillewijn. Dit is het eerste van een serie van 3 concerten onder de naam Bultpop.


Henk Bezemer (Bult).

Genoemd naar de Ankevener Henk Bezemer (Bult), die in de 90-er jaren initiatieven nam om de popmuziek in Ankeveen een impuls te geven door o.a oefenruimte en een tourbus ter beschikking te stellen.


In elk van de drie bands die dit seizoen komen spelen, is Ankeveen vertegenwoordigd. LegaZzy heeft de Ankeveners Ron ( toetsen) en Anne Wehrens ( saxofoon) in de gelederen.
LegaZzy brengt de show met zeer veel enthousiasme en overtuiging. Met hun funky grooves word je vanzelf naar de dansvloer getrokken!  Bekende dance classics van onder andere Earth, Wind & Fire, Michael Jackson en Wham, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Kensington en Bruno Mars wisselen elkaar af.

LegaZzy bestaat uit 8 zeer ervaren muzikanten. Met een vracht aan gitaar- en sax melodieën, meerstemmige vocalen, twee toetsenisten en een strakke ritmesectie wordt het ongetwijfeld een knallend feest!

Wapen van Ankeveen

Speciaal voor deze dag heeft het Wapen van Ankeveen een menu ontwikkeld, waarvan u na afloop van het concert kunt gaan genieten, de zgn Blauwe Hap. Deze Hap refereert aan Stefan’s tijd in de marine. De Hap bestaat uit o.a. nasi, bami, rundvlees, saté en groentegerechten. 
Kaarten voor deze bijzondere middag kunt u kopen bij het Wapen van Ankeveen. Deze kosten €6,00 . Inclusief diner €20,00.
Kaarten aan de zaal kosten € 7,00.
Aanvang 16.30; zaal open om 16.00 uur. Kom op tijd, want er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief