WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Reactie Gedeputeerde
Haarlem, do 9 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op NH-Nieuws verklaart gedeputeerde Jack van der Hoek dat Wijdemeren negen maanden niets deed. Te laat... (Voor ons historisch archief.)

Too little, too late

Op de dag van het historische besluit van de provincie om de regio bestuurlijk flink op te schudden legt gedeputeerde Jack van der Hoek (D66) uit waarom hij niets kon met de motie die de Wijdemeerse raad vorige week donderdag met 14 tegen 5 aannam. Er stond geen tijdschema in en er was geen overleg met Gooise Meren en Hilversum geweest over bestuurlijke samenwerking, zoals de motie bepleitte. Bovendien werd de motie, na negen maanden niets doen, pas een week voor het besluit van GS aangenomen. Too little, too late.

Dossier Bestuur Gooi en Vechtstreek

Het onderstaande fragment en de tekst is afkomstig van NH Nieuws.

website NH Nieuws

Wijdemeren heeft te lang gewacht

Dat geduld heeft de provincie niet met Wijdemeren. Die gemeente wilde lange tijd zelfstandig blijven, maar was van plan gesprekken te starten voor een samenwerking met Hilversum en Gooise Meren. "Wijdemeren heeft negen maanden de tijd gehad om zelf met een oplossing te komen. Nu kwamen ze uiteindelijk met een voorstel om met elkaar te gaan praten, maar dat is te laat", zegt gedeputeerde Jack van der Hoek tegen NH Nieuws.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
NH Nieuws
foto/video
NH Nieuws
auteur
NH/RJ
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief