WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Mosa Trio in Jagthuis
Horstermeer, di 14 maart 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zondag 26 maart komt het Mosa pianotrio (viool, cello en piano) naar het Jagthuis in de Horstermeer.

persbericht

Alweer een fantastisch pianotrio in het Jagthuis

Het hangt blijkbaar in de lucht: hadden we onlangs het Delta Pianotrio te gast, binnenkort komt het Mosa Trio. Wat een feest dat er tegenwoordig zulke fantastische, jonge pianotrio's zijn! En dat ze -want ze wonen niet naast de deur- bereid zijn naar Nederhorst den Berg af te reizen.

Werd het Delta Trio in Oostenrijk opgericht, het Mosa Trio bestaat uit twee Vlamingen en een Nederlander. Violiste Alexandra Van Beveren, cellist Paul Stavridis en pianist Bram de Vree leerden elkaar aan het Maastrichts Conservatorium kennen en vormen sinds 2010 het Mosa Trio. De internationale carrière van het Mosa Trio nam een vlucht na het winnen van een groot aantal prijzen. In de loop van de tijd is het trio zich ook steeds meer thuis gaan voelen in het hedendaagse repertoire. Dat heeft er o.a. toe geleid dat de Vlaamse componist Mathias Coppens vorig jaar een gloednieuw werk voor het Mosa Trio schreef. Ze spelen het in het Jagthuis! Het concert opent met het pianotrio van Ravel en na de pauze staat het mooie trio in Es van Schubert op het programma. Het Mosa Trio weet niet alleen muzikale leken emotioneel te raken, maar ook de kenners en zelfs meesterpianisten. Zorg dat u er 26 maart bij bent!
En wilt u een leuk uurtje Bach? Kom dan op dinsdag 21 maart Happy Bachdag meevieren.

Mosa Trio: zondag 26 maart 2017, aanvang 15.30 uur, entree 17,50 euro (tot 25 jaar 10 euro). Happy Bachdag met Brandenburgs concert nr 3 en 6: dinsdag 21 maart, 19.30uur, entree 5 euro. Reserveren via de website www.jagthuis.nl, per e-mail via stal@jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief