WIJDEMEERSE WEBKRANT
OZB-aanslag Later
Wijdemeren, ma 27 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Inwoners en ondernemers van o.a. Wijdemeren krijgen de gemeentelijke belastingaanslag niet zoals gebruikelijk eind februari in de bus.

persbericht

Gemeentelijke belastingaanslagen 2017 vertraagd

Inwoners en ondernemers van de gemeenten Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren krijgen de gemeentelijke belastingaanslag niet zoals gebruikelijk eind februari in de bus.

‘Belastingen Stichtse Vecht Weesp Wijdemeren’ (BSWW), de organisatie die de belastingen int voor deze drie gemeenten, heeft te maken met technische problemen waardoor de verzending van de aanslagen voor 2017 vertraagd is.

BSWW betreurt de gang van zaken en doet er alles aan om de aanslagen zo snel mogelijk de deur uit te doen. Medio maart wordt duidelijk wanneer de aanslagen verzonden kunnen worden.
De vertraging heeft geen gevolgen voor de belastingplichtigen. De betalingstermijn van acht maanden bij automatische incasso blijft gelijk, alleen schuift de einddatum van betaling op. De vertraging speelt geen rol bij het indienen van de belastingaangifte over 2016. Wanneer hierbij een WOZ-waarde nodig is, dan gaat het om de waarde zoals die vorig jaar verstrekt is.

Wie naar aanleiding van de vertraging van de aanslagoplegging vragen heeft, kan contact opnemen met BSWW: tel. 035 - 6559194 of e-mail: info@belastingensww.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief