WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Offseason winst Hurricanes
Loosdrecht, zo 3 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Hilversum Hurricanes uit Loosdrecht hopen dit seizoen hun grote droom waar te maken door Nederlands kampioen te worden.

ingezonden bericht

Hilversum Hurricanes winnen offseason competitie

De Hilversum Hurricanes uit Loosdrecht hopen dit seizoen hun grote droom waar te maken door Nederlands kampioen te worden. Voordat het Eredivisie seizoen los barst, stond een offseason competitie op het programma. Deze competitie werd gespeeld tussen de Hilversum Hurricanes en de Leiden Lightning.

De Leiden Lightning hadden drie weken terug met 20-18 in Hilversum gewonnen, dus moesten de Hurricanes met drie punten verschil winnen in Leiden om de beker te pakken. Hilversum begon slecht aan de wedstrijd en door twee goede runs stond leiden al snel op 12-0 voor. Hun beide PAT (point after touchdown) werden gemist. Hierna herpakte de Hurricanes  zich en door een mooie run van Mani Blijd kwamen ze terug in de wedstrijd; 12-7.

Lang stond deze score op het bord, tot de wedstrijd ontbrandde in het vierde kwart. De Hurricanes kwamen op voorsprong door een catch van Kevin Saarberg;12-14. Hierna waren het de Lightning die het veld over ging en door een run weer de voorsprong terug heroverde. Wederom miste zij hun PAT; 18-14.

Met nog minder dan twee minuten op de klok dreven de Hurricanes het veld weer over het geen wat resulteerde in de tweede touchdown van Kevin Saarberg met nog 33 seconde te gaan. Hierna wist kicker Tim Beuckens zijn derde PAT te verzilveren, waardoor de Hurricanes op de beoogde drie punten voorsprong kwamen; 18-21. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven, waardoor de Hurricanes offseason kampioen zijn. Een mooie opstap richting de Tulip Bowl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief