WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA start Campagne
Nederhorst den Berg, ma 28 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het CDA Wijdemeren is druk bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen op 21 maart. Er wordt input voor het programma verzameld.

Campagne 2018

persbericht

CDA Wijdemeren haalt input op voor verkiezingsprogramma

Over ongeveer 200 dagen mogen we naar de stembus, omdat op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden.


Raadslid Cees Gieskens en fractievoorzitter Jan Verbruggen.

Het CDA Wijdemeren is druk bezig met de voorbereidingen. Belangrijk is natuurlijk het verkiezingsprogramma. Waar staat het CDA de komende jaren voor, wat kunt u van ons verwachten? Niet voor niets is onze slogan al jaren Met elkaar voor een sterk Wijdemeren. Dit brengen wij ook nu weer in de praktijk. Het CDA staat in ieder dorp op een jaarmarkt om te horen waar de inwoners het meeste aandacht voor willen. Daar stellen we de vraag ‘waarin  wilt u investeren in Wijdemeren’. De deelnemers krijgen € 180. Dit kunnen zij verdelen in kokers met verschillende onderwerpen zoals plantsoen en groen, zorg, veiligheid, kernenbeleid of bouwen.

Maar nu gaan wij ook op bezoek bij verenigingen, vrijwilligers en ondernemers om te horen waar extra aandacht voor nodig is. Een verkiezingsprogramma komt bij ons tot stand met de inbreng van onze inwoners, verenigingen, vrijwilligers en ondernemers!
Vorige week zijn wij op bezoek geweest bij onze brandweervrijwilligers van Nederhorst den Berg. Het CDA is trots hoe dit korps dag en nacht met hart en ziel klaarstaat voor onze veiligheid!

We hebben daar veel te horen gekregen over het reilen en zeilen van het korps. Waar ook het regionale duikteam onderdeel van is. Veel gaat er goed, hoorden we, maar er zijn ook zeker punten van aandacht en verbeterpunten. Belangrijkste is hoe houden wij de vrijwilligers gemotiveerd en hoe kan de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek (waar de brandweer onderdeel van is) efficiënter werken. Om én de veiligheid te optimaal te laten zijn én de kosten in de hand te houden. Al met al een zinvolle avond waar we waardevolle informatie opgehaald voor ons nieuwe verkiezingsprogramma.

Brandweervrijwilligers van Nederhorst den Berg bedankt voor de ontvangst en de waardevolle input!

Mocht u een bezoek van het CDA Wijdemeren op prijs stellen, neem dan gerust contact met ons op via info@cdawijdemeren.nl.

Ook nu weer: CDA, met elkaar voor een sterk Wijdemeren!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief