WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Opvoeden van Pubers
Wijdemeren, vr 7 oktober 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 1 november start de cursus 'Beter omgaan met pubers' bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek. (Ook Wijdemeerders zijn daar welkom, ondanks ons sociale domein elders.)

persbericht

Opvoeden van pubers, in goede sfeer!

Vind je het leuk om met andere ouders te praten over de opvoeding van je puber en ook informatie te krijgen over de ontwikkeling die een tiener doormaakt? Dan kun je op vier avonden terecht bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtreek, locatie Bussum.

Beter omgaan met pubers

De cursus ‘Beter omgaan met pubers’ gaat in op de communicatie met je kind. Je leert er meer over onderwerpen als luisteren, een duidelijk boodschap geven, overleggen, regels en grenzen stellen en complimenten geven.

Cursus start 1 november

De cursus start op 1 november in Bussum en vindt op vier dinsdagavonden plaats, vanaf 20.00 uur. Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusagenda). Ook kun je bellen naar het inhoudelijk spreekuur: 035 69 26 350 of contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin in je eigen gemeente (www.cjggooi.nl).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief