WIJDEMEERSE WEBKRANT
Putter over Snippergroen
Wijdemeren, wo 14 januari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In de meningsvorming over het Project Snippergroen is Putter nog bereid de VVD fractie het voordeel van de twijfel te geven, al knaagt die twijfel wel behoorlijk aan hem.

Dossier Revindicatie

Putter

Snippergroen

Een maand of vijf geleden stelde het achtenswaardige VVD raadslid Martin Vuyk mij gerust over de voortgang van het zogenaamde revindicatieproject, nu mooi verhullend omgedoopt in het project Snippergroen. De stomme, elitaire, motie van wantrouwen veroorzakende aanpak van DB wethouder Jaap van Waveren, was verleden tijd, wethouder Joep Frijdal bracht een soepele, mensvriendelijke, begripvolle voortgang mee. De VVD  nietwaar,  en wat vooral van belang was,  op Martin konden we rekenen, hij zou de zaak scherp in de gaten houden zoals de controlerende taak van het raadslid dat voorschrijft.

Als ik nu lees, dat de gemeente wederom bij een zaak in hoger beroep is gegaan, als ik vervolgens lees dat oude procedures gewoon worden doorgezet, en als ik niet lees, dat alle reeds gepasseerde gevallen nog eens zullen worden bekeken, dan  weet ik niet precies wat ik van de geruststelling van Martin Vuyk moet denken. Het kan toch niet zo zijn dat de VVD  zichzelf opnieuw voor aap zet, opnieuw ja, weet u nog van dat eerste verkiezingsspeerpunt “Wijdemeren moet zelfstandig blijven”, dat zonder blikken of blozen ingeruild werd  voor een fusie met Hilversum.

Zullen we het nu even hebben over de betrouwbaarheid van de politiek? En dan de VVD maar buiten beschouwing laten. Of toch maar liever niet en nog even afwachten of de VVD fractie het durft op te nemen tegen zijn wethouder Joep Frijdal, die blijkbaar zijn grote woorden in een vorige raadsperiode vergeten is.

Mijn vertrouwen  in Martin Vuyk is voorlopig ongeschonden. Zijn woorden van toen liggen klaar om tegen de uitkomst van het raadsdebat gelegd te worden.

We zullen zien.

Putter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
Putter
foto
---
auteur
Putter
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief