WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
West End wordt Bebouwd
Oud Loosdrecht, di 18 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De bouwvergunning voor het appartementencomplex op de plek van West End aan de Veendijk in Oud Loosdrecht is verleend.

persbericht

West End Residence Loosdrecht

Wij willen u graag op de hoogte stellen van het volgende: Aan de Veendijk in Loosdrecht verrijzen binnenkort 14 luxueuze appartementen ‘midden op het water’.

Jarenlang lag deze bijzondere locatie aan de Veendijk er verlaten bij. Zonde, want zo midden tussen de Plassen is dit met recht een unieke locatie te noemen om te wonen. De bouwvergunning voor West End Residence is nu verleend. Voor het ontwikkelen van West End Residence zijn de architecten Jan des Bouvrie en René de Vries gezamenlijk benaderd om het complex vorm te geven. Voor de bouw tekent kwaliteitsbouwer MBB uit Maarssen, een familiebedrijf met een rijke historie en duurzame langetermijnvisie.

Als eerste wordt gestart met de sloop en de bouw van de parkeergarage ondergronds. Bij de afwerking wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De laatste technologische ontwikkelingen worden geïntegreerd en de woningen hebben een mooie hoge plafondhoogte. Het gezamenlijk doel van alle betrokken partijen is West End perfect aan te laten sluiten op de bijzondere, natuurrijke omgeving.

Meer informatie is te vinden op de website.

Met vriendelijke groet, 

West End Residence

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief