WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Eerste Paal Ldr. Terras
Oud Loosdrecht, vr 11 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanmorgen heeft wethouder Theo Reijn de eerste paal geslagen voor de woon- en bedrijfsruimte van Veerman Makelaars.

Bezwaar Van der Wurf

Overigens maakte buurman Ruud van der Wurf gisteren per email aan college, raad, G&E en Nieuwsster bezwaar tegen het slaan van de eerste paal op het terrein van het Loosdrechtse Terras/Dorpscentrum. Hij stelt dat voor het slaan van de paal een aanpassing in de overeenkomsten is gemaakt die volgens hem door de raad behandeld had moeten worden, hetgeen niet is gebeurd. Waarvan akte.

persbericht

Eerste paal geslagen bij Het Loosdrechts Terras

Vrijdagochtend 11 juli heeft wethouder Theo Reijn de eerste paal geslagen voor de woon- en bedrijfsruimte van Veerman Makelaars. Hij is daarbij geholpen door Julia en Lente Veerman, dochters van het makelaarsechtpaar.


Het gezin Veerman met rechts wethouder Theo Reijn.

Afgelopen maart sloot de gemeente Wijdemeren een aanvullende overeenkomst met Veerman Makelaars. Hiermee is het mogelijk geworden de woon- en bedrijfsruimte op de Bornholmkavel, onderdeel van Het Loosdrechts Terras, te realiseren. Naar verwachting wordt het project al eind dit jaar opgeleverd.

Voortvarend

Wethouder Reijn bedankte in zijn toespraak zijn voorganger, wethouder Van Waveren die ook aanwezig was, zonder wie dit project niet zo voortvarend van start had kunnen gaan. Na de bouw van de aanlegsteiger en het slaan van de eerste paal zit de gemeente niet stil. Zij is met diverse partijen in gesprek om deze zomer al activiteiten bij Het Loosdrechts Terras te organiseren.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief