WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Waterschap AGV Digitaal
Wijdemeren, vr 11 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het Waterschap AGV besloot vorige week om vanaf volgende week alle bekendmakingen digitaal te publiceren in het Waterschapsblad.

De officiële mededeling van het Waterschap Amstel, Gooi en Vechtstreek is te vinden op hun website. Daar staat ook een button waarmee u zich kunt abonneren op emailberichten van AGV en andere overheidsinstellingen.

Op de AGV site staat het volgende:

Het Algemeen Bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft op 3 juli 2014 besloten om alle officiële bekendmakingen vanaf 15 juli 2014 digitaal te publiceren in het Waterschapsblad. U kunt het Waterschapsblad inzien via www.overheid.nl.

Blijf op de hoogte

U kunt zich via www.overheid.nl abonneren op een e-mailservice bekendmakingen in uw postcodegebied. Zo krijgt u automatisch alle officiële bekendmakingen van het waterschap in het digitale Waterschapsblad in uw mailbox. De bekendmakingen variëren van aankondigingen van werkzaamheden, verlenen van vergunningen, agenda van vergaderingen, beleidsregels- en plannen, inspraak op ontwerpbesluiten, peil- en verkeersbesluiten tot verordeningen en reglementen.

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht publiceert bovengenoemde bekendmakingen vanaf 15 juli niet meer in regionale kranten of huis-aan-huisbladen. Het waterschap plaatst nog wel advertenties met aankondigingen van informatiebijeenkomsten voor bewoners in de lokale kranten.

Vanaf 15 juli 2014 kunt u de meeste ontwerpbesluiten niet meer op papier inzien, maar u kunt deze wel op het hoofdkantoor van het waterschap via een informatiezuil digitaal bekijken. Of kijk op www.agv.nl.

bron
website AGV
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief