WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bussum stopt Vrachtverkeer
Wijdemeren, di 9 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het CDA is bang dat afsluiting van de Groot-Hertoginnelaan in Bussum voor vrachtverkeer gevolgen heeft voor de Vaartwegen, de Kwakel en de Kortenhoefsedijk.

De partij stelt onderstaande vragen aan het college van B en W.

persbericht

Vragen  nachtelijk vrachtverkeer

Naar aanleiding van het bericht in de Gooi en Eemlander d.d. 8 december 2014 over het nachtelijk inrijverbod van de Groot-Hertoginnelaan in Bussum. Dit naar aanleiding van het mislukken van het convenant nachtelijk vrachtverkeer in de regio Gooi en Vechtstreek.

  1. Is het college van mening dat het convenant nachtelijk vrachtverkeer mislukt is. Zo ja, ziet u mogelijkheden dit te repareren.
  2. Bent u het met de CDA fractie eens dat het mislukken van het convenant nachtelijk vrachtverkeer  in de regio Gooi en Vechtstreek gevolgen heeft voor de vaartwegen van de gemeente Wijdemeren.
  3. Bent u het met de CDA fractie eens dat het afsluiten van de Groot-Hertoginnelaan in Bussum nadelige gevolgen heeft voor de vaartwegen.
  4. Bent u bereid (in navolging van de gemeente Bussum) de vaartwegen, de Kwakel en de Kortenhoefsedijk in Wijdemeren ook af te sluiten voor nachtelijk vrachtverkeer.

Met betrekking tot de laatste vraag, merken wij op dat de (vroege)bevoorrading van de Meenthof gewaarborgd is door de aanrijroute vanuit Hilversum te laten plaatsvinden via Leeuwenlaan/Kerklaan.

Wij verzoeken u de vragen schriftelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Namens de CDA fractie
Jan Verbruggen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief