WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Happy Home Mud Race
Nederhorst den Berg, do 14 augustus 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Mud Race. Kom op zaterdag 6 september naar de boerderij van de fam. van Wijk aan de Reeweg 6, Nederhorst den Berg voor een echte Mud Race voor het goede doel.

persbericht

Zaterdag 6 september “de Happy Home - Mud Race”

Wil jij ook eens voor de lol echt lekker onherkenbaar vies worden : banjeren door de modder en nog voor het goede doel ook?

Kom dan op zaterdag 6 september om 16.00 uur naar de boerderij van de fam. van Wijk aan de Reeweg 6, Nederhorst den Berg voor een echte Mud Race.

Je mag daar (meerdere malen) een prachtig vies parcours afleggen van ongeveer 750 meter, met na afloop 2 consumpties en iets hartigs als beloning. Wie het meeste vies en onherkenbaar is geworden, krijgt ook nog een prijs. Mocht je de hindernis te zwaar vinden, is deze natuurlijk ook te omzeilen……..

Kom in je oudste kleren en schoenen die je eventueel na afloop weg kunt gooien of in de wasmachine kan doen, en breng schone kleding mee.

Inschrijfgeld: Thuizbij Kids Mudrace (tot 12 jaar) € 2,50, vanaf 12 jaar € 5,--.

De opbrengst van deze “vieze” actie is voor de stichting Woongroep Happy Home! Hier mag plaatsgenote Rianne van Zomeren met 15 leeftijdsgenoten (met allemaal een verstandelijke beperking) gaan wonen.

Deelname is voor eigen risico!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief