WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Judolessen in De Fuik
Kortenhoef, do 14 augustus 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanaf woensdagmiddag 20 augustus geeft judoschool Ryu 't Gooi judoles voor kinderen van 4-6 en 6-12 in sporthal De Fuik in Kortenhoef.

In het Weekblad Wijdemeren schreef Herman Stuijver deze week een stuk over de judolessen voor kinderen, die volgende week, op woensdagmiddag 20 augustus, starten. De judolessen worden gegeven door Maarten van de Pas, de eigenaar van judoschool Ryu, die voor andere doelgroepen in Bussum al twintig jaar judoles geeft. In De Fuik wordt hij bijgestaan in de lessen door zijn kinderen Julie (17) en Clint (14). Het is de eerste keer dat Van de Pas op een tweede locatie judoles gaat geven.

De eerste vijf lessen in de Fuik zijn gratis om te wennen en om te ervaren of judo iets is waar het kind plezier aan beleeft. Na 20 september kan het kind lid worden voor € 75 per kwartaal (en éénmalig € 20 inschrijfgeld). Als de kosten een probleem vormen, dan kan een beroep worden gedaan op het jeugdsportfond van de gemeente. De lessen voor de 4-6 jarigen worden gegeven van 16.30 en 17.15 uur. De 6-12 jarigen krijgen les van 17.15 tot 18.15.

Voor ouders van kinderen die gaan judoën verzorgt beheerder Dirk van de Broek van De Fuik een gratis kop koffie in het Sportcafé tijdens de eerste vijf lessen, terwijl zij door het raam de verrichtingen van hun kroost in de sporthal kunnen volgen.

bron
WW
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief