WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeren Beach Event
Kortenhoef, wo 26 juni 2013

Zaterdag en zondag wordt naast sporthal De Fuik in Kortenhoef voor de tweede keer het Wijdemeren Beach Event georganiseerd met 52 teams.

ingezonden bericht

Groot enthousiasme voor de tweede editie van
het Wijdemeren Beach evenement!

De organisatie van het Wijdemeren Beach event is bijzonder tevreden met de animo voor deelname aan de tweede editie van dit 2-daagse zandsportsspektakel bij Sporthal de Fuik in Kortenhoef. Maar liefst 52 teams doen mee aan het Beachvolleybal en Beachsoccer toernooi op zaterdag 29 en zondag 30 juni.

Veel teams doen – na de leuke ervaring van de eerste editie - voor de tweede keer mee aan dit evenement. Maar er zijn ook een flink aantal nieuwe deelnemers onder de aanmeldingen.
De organisatie – gevormd door vrijwilligers van ODIS Volleybal en SV ’s-Graveland – stort op vrijdag ruim 180m3 zand om 4 velden te realiseren. Na het beachvolleybaltoernooi worden op zondagochtend de volleybalnetten verwijderd en voetbalgoals geplaatst. Deze editie zijn de goals net wat kleiner waardoor het spel nog wat compacter wordt gehouden.

Het Beachvolleybal toernooi begint op zaterdag om 9.30 uur met de eerste wedstrijden van de ochtendpoules. Om +/- 16.30 uur worden de finales gespeeld.
De voetballers starten op zondag om 13.00 uur met het Beachsoccer toernooi en sluiten om +/- 17.00 uur af met finales en prijsuitreiking.

Ondanks de pittige economische tijden heeft de organisatie 22 bedrijven uit de regio bereid gevonden om dit evenement financieel te ondersteunen. Zij is de volgende bedrijven zeer dankbaar: Bomans Subsidieadvies, Dirk’s Sportcafé, KDG energy, Wonders interactive , Assist Accountancy, B.O.S. architecten, Bridgekeeper Financial Services, Buildsight, Aannemingsbedrijf BTZ, Dunnebier print, Elbers Installatie Techniek, Face Two Finance, Fe-Plus staal & design, Fible ICT, Fine Sound, J. Hagen metselwerken, Aannemersbedrijf Jan Kemphorst, Kroegman automobielen, Metaltech, Persity Resourcing & Search, P&P Solutions, Wemo pakket & koeriersdienst.

Kom kijken!

De organisatie nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen tijdens een van de 2 (of beide) toernooidagen. Kom genieten van de sportieve tropische sfeer, een hapje en een drankje.

Meer informatie treft u op www.wijdemerenbeach.nl en op www.facebook.com/wijdemerenbeach

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief