WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jeugd-raadsvergadering
Wijdemeren, di 4 februari 2013

Op donderdag 21 februari organiseert de Raadsgriffie van Wijdemeren in samenwerking met Rotary Club Wijdemeren een speciale jeugdraadsvergadering voor leerlingen uit groep 8.

persbericht

Jeugdraadsvergadering voor het goede doel

Op donderdag 21 februari aanstaande organiseert de Raadsgriffie van Wijdemeren in samenwerking met Rotary Club Wijdemeren een speciale jeugdraadsvergadering voor leerlingen uit groep 8. Tijdens deze raadsvergadering debatteren zes deelnemende scholen over een door hen gekozen goed doel. De winnende school krijgt uiteindelijk een bedrag van € 1000,- voor zijn goede doel.

Elke school vaardigt twee leerlingen af die tijdens de jeugdraadsvergadering gaan debatteren met leerlingen van andere scholen. Ter voorbereiding zijn er enkele lessen gewijd aan de vraag ‘Wat doet de gemeenteraad nu precies?’

Jeugdraadsvergadering

De jeugdraadsvergadering start om 13.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis en burgemeester Smit treedt op als voorzitter. Het bedrag van € 1000,- wordt aangeboden door de gemeenteraad van Wijdemeren en de Rotary Club Wijdemeren.

De vergadering is live te volgen via wijdemeren.raadsinformatie.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief