WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA: Sociaal Netwerk
Wijdemeren, di 3 december 2013

Op woensdag 11 december organiseert het CDA samen met Versa Welzijn een bijeenkomst rond het sociale netwerk in Wijdemeren.

persbericht

CDA en Versa Welzijn organiseren bijeenkomst sociaal netwerk Wijdemeren

Ook in Wijdemeren zijn veel vrijwilligers, instellingen en organisaties die op de één of andere manier maatschappelijk betrokken zijn bij inwoners die extra steun nodig hebben.  Om elkaar beter te leren kennen organiseert het CDA Wijdemeren in samenwerking met Versa Welzijn op woensdag 11 december a.s. een netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers en professionals die hier direct of zijdelings mee te maken hebben.

De bijeenkomst wordt vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) gehouden in het Sociaal Cultureel Centrum, Blijklaan 1 in Nederhorst den Berg.

Eerder dit jaar heeft het CDA deze partijen bij elkaar gebracht tijdens een druk bezochte bijeenkomst in Veenstaete, Kortenhoef. Daar is afgesproken vaker netwerkbijeenkomsten te organiseren. Zo kunnen we met elkaar een sociaal netwerk vormen dat nog beter als vangnet kan dienen.  CDA-fractievoorzitter Theo Reijn: "De grote veranderingen in het 'Sociaal Domein' komen op ons af. Dat vraagt veel van professionals én van vrijwilligers. Juist nu is een vitaal sociaal netwerk van groot belang.”

Tijdens deze bijeenkomst met als thema “Vrijwilligers: Gewoon? Onmisbaar!” zullen drie heel verschillende organisaties een korte presentatie geven over hun werk. Daarna is er gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken, om ervaringen en kennis uit te wisselen en om te kijken waar effectieve samenwerking mogelijk is.

Aanmelden kan per mail (info@wijdemeren.cda.nl) of bel met Betske van Henten, tel: 06 – 23 22 68 88.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief