WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Opzegging Van Oudheusden
Hilversum, ma 26 november 2012

Wim van Oudheusden, oud-fractievoorzitter van de PvdA in Loosdrecht, zegde zijn abonnement op de Gooi en Eelander op.

Dossier Ter Sype / Vliegveld

ingezonden brief

Tendentieuze berichtgeving door belanghebbende journalist?

Eerder berichtte de betrokken journalist zelf in de krant dat hij als omwonende direct belang heeft bij minder vliegtuigen. Berichtgeving wordt daar natuurlijk door gekleurd.

Hoe kun je dan beroepsmatig blijven schrijven als verzetsheld tegen een verlaging van het aantal vliegbewegingen? Levert wel meer lezers en krantenverkopen op dan schrijven namens al die jongeren die voor zijn omdat ze al 20 jaar niet kunnen gaan wonen in hun dorp Loosdrecht. Tientallen komen graag terug naar hun dorp, goed tegen de vergrijzing en voor het school- en winkelbestand. Daar lees ik niets over.

Verklaart dit de nauwe band die de krant onderhoudt met "Geen herrie op de hei"? Weinig of geen evenwichtige berichtgeving, geen hoor en wederhoor.

"Geen herrie" klaagt dat raadsleden pas nieuw zijn en er niets vanaf weten en dat "Geen herrie" door hun lange bestaansgeschiedenis wel recht van spreken heeft en wel alles weet.

Beseffen deze mensen wel dat zij pas ongeveer 3 jaar bestaan als club, maar dat er politici zijn die de zaak al 20 jaar in detail kennen, ook in de raad van Hilversum? Ook daar lees ik nergens over. Het vliegveld had jarenlang 94000 vliegbewegingen zonder dat er een haan of wolf :-) naar kraaide....

Wim van Oudheusden
Hilversum

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief