WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Goed idee: Verharden banen
Egelshoek/Hilversum, di 20 november 2012

Hannes Gerrits woont tegen het vliegveld aan. Hij is voorstander van verharding van de banen om geluidsoverlast te verminderen.

Dossier Ter Sype / Vliegveld

ingezonden brief

In het artikel over het vliegveld en het plan ter Sype van gisteren vraagt u om een reactie van voorstanders van het verharden en verleggen van de start- en landingsbanen.

Ik ben een bewoner van het woonwagencentrum de Egelshoek en wij liggen recht onder de landing- en startbaan die ook het plan ter Sype in de weg staat.

Bij ons is nog nooit iemand geweest om te vragen of wij er soms last van hebben. Wij hebben er ook wel eens last van, maar ook veel afleiding van het vliegveld, dus dit is geen klaagreactie. Maar als er een verharde baan is dan kan er met verschillende windrichtingen geland worden. Dan heb je ook minder geluidsoverlast.
Ik vind (en velen met mij) dat het een zeer goed idee is om te verharden en al de argumenten die er geopperd worden, zijn niet onderbouwd en heel makkelijk te weerleggen.

Zoals van de mevr. uit Hollandsche Rading. Als de startbaan wordt verlegd dan stijgt men niet meer op richting de Hollandsche Rading maar richting Westbroek en voor ze daar boven zijn is men al afgezwenkt naar de richting van het vliegplan. Dit is maar één weerlegd argument

Met vriendelijke groeten,

Hannes Gerrits
Egelshoek

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief