WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Onleefbare Situatie.....
's-Graveland, ma 9 april 2012

E.W. Hoeve uit 's-Graveland reageert op het artikel dat Wim Steman uit Loosdrecht in de WieWatWaar over het verkeersplan publiceerde.

ingezonden brief

Het verbaasde mij direct dat er iemand uit Loosdrecht de publiciteit zocht via de plaatselijke WieWatWaar (week 14) over de wegcategorisering in de Wijdemeren. (Ook in de WWK. Red. WWK) Dit bericht gaf mij direct het gevoel dat deze meneer de gemeente in kwaad daglicht probeert te plaatsen aangaande dit langlopende inmiddels onacceptabele probleem.

Heeft de meneer eigelijk wel enig idee hoelang dit probleem al speelt?? en hoe vaak dit al ter sprake is gekomen???en hoeveel belangenverenigingen ermee bezig zijn geweest???

Ik kan u gerust vertellen dat dit al een tijdsbestek van 20 jaar bestrijkt en dat dit overduidelijke probleem vele malen onder de aandacht gebracht is!!!
Mag er nu dan eindelijk eens iets gebeuren????

Daarbij nodig ik u met mijn buurtgenoten graag uit om eens een weekje in het pittoreske 's-Graveland aan het noorder en zuidereinde te komen wonen.....
Het zal u verbazen in wat voor onleefbare wereld u terecht zal komen!!!
Ik woon hier nu zelf al 25 jaar, het wordt met het jaar erger en erger....

Het moet nu echt eens stoppen, ik kan u verzekeren dat dit echt een keer uit de hand gaat lopen!!!!!

Hoe zou u het vinden als u in een onleefbare situatie leeft met als kenmerken: geluidsoverlast, stank overlast , agressieve bestuurders, nachtelijke racepartijen en dubbele vrachtwagencombinaties die op anderhalve meter afstand van je voordeur met een snelheid van 50 km voorbij denderen???....

E.W. Hoeve
's-Graveland

De kwestie speelt geen 20, maar 40 jaar, vanaf 1970. Lees hier de geschiedenis. Red. WWK.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief