WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DB: Pais en Vree
Wijdemeren, do 27 oktober 2011

Co de Kloet reageert op kritiek die de WWK op hem zou hebben geuit. In onze ogen ging het om een terugblik met een knipoog, door hem echter als kritiek opgevat.

ingezonden brief

Allereerst: humor is altijd meegenomen, kritiek, hoe onterecht ook, daar moet je tegen kunnen, maar mag niet weersproken blijven.

En dan: ja, dat waren nog eens tijden. Ongeveer driehonderd Putters geschreven meestal over een rampzalig, dubieus beleid, dat Wijdemeren financieel naar de rand van de afgrond voerde. De Putters hebben er misschien wel mede toe bijgedragen dat Dorpsbelangen het roer kon overnemen. (Dat koperen zwaailicht was een eenmalige gebeurtenis blijkbaar wel met een grote herinneringswaarde.)

En nu: de situatie is totaal gewijzigd. Dorpsbelangen heeft na twee jaar aangetoond dat het echt anders moest en veel beter kon. Daar mag je als raadslid (Putter is inmiddels raadslid!), als bestuurder en ook als Dorpsbelangen lid of stemmer best trots op zijn. Het is toch maar mooi gelukt. Het is niet allemaal goud wat er blinkt, maar dat hoeft ook niet, want we zijn allemaal mensen nietwaar.

De Wijdemeerse Webkrant mist Putter en dat is begrijpelijk want Putter heeft geen opvolger gekregen. Maar in plaats van flauwe verhaaltjes zou de Wijdemeerse Webkrant zelf voor een kritische columnist kunnen zorgen. Nu komt het gebrek van de krant schrijnend aan het licht.

Daar helpt zelfs geen Koperen Zwaailicht aan. Kom op zou ik zeggen, er is niets op tegen om de zegetocht van Dorpsbelangen te begeleiden met een wekelijks commentaar.

Co de Kloet
Raadslid DorpsBelangen

Zoals Co de Kloet hierboven stelt: "kritiek, hoe onterecht ook, daar moet je tegen kunnen, maar mag niet weersproken blijven".

(onweersproken..?)

Dus:

In het bericht van gisteren blikten wij terug op de heftige politieke strijd tussen DBL en DBW en wat Putter (Co de Kloet) daar toen van vond. Het doet ons groot genoegen om van hem te vernemen dat nu alles binnen DB eensgezind en pais en vree is en dat hij uiterst tevreden is over de ontwikkelingen binnen Wijdemeren.

Hij rept van "het gebrek van de krant dat schrijnend aan het licht komt" omdat wij geen vaste columnist hebben die DB kritisch volgt. Wedervraag, hoe is een partij kritisch te volgen die geen enkele fout maakt (volgens Co)...?

Rik Jungmann

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
13 gr.
windkr. 2