WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Veenstaete Vordert
Kortenhoef, vr 7 oktober 2011

De voorbereidingen om het woonzorgcomplex Veenstaete in Kortenhoef in gebruik te nemen zijn in volle gang.

persbericht

Veenstaete wordt steeds mooier!

Wie wel eens langs de Kwakel of Parklaan rijdt, ziet dat het nieuwe wooncentrum Veenstaete steeds mooier wordt en prachtig ligt in een groene omgeving. Eendjes zwemmen er in het water en reigers zoeken er naar een prooi. Nog even en de nieuwe bewoners van Veenstaete kunnen van het mooie uitzicht genieten.

Eind december wordt Veenstaete casco opgeleverd.  Medewerkers van Inovum zijn druk met de voorbereidingen: het verwerken van alle aanvragen van belangstellende huurders, personeel voorbereiden op de veranderingen, nieuw personeel aannemen, de facilitaire voorzieningen in orde brengen, de verhuizing voorbereiden… Het is teveel om op te noemen.

Inmiddels is bekend dat in totaal 46 bewoners van de verzorgingshuizen Oudergaard en Brugchelen een appartement gaan huren in Veenstaete. Daarbij gaan er nog 14 meeverhuizen naar de groepswoningen.

AWBZ-zorgindicatie

Inovum laat Veenstaete bouwen voor ouderen met een zorgbehoefte zoals persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. Ouderen met een zorgbehoefte krijgen voorrang. Een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (AWBZ-zorg) kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (www.ciz.nl). Huishoudelijke hulp (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) bij de gemeente Wijdemeren. Heeft u belangstelling voor een appartement in Veenstaete? Wees er dan snel bij, want de belangstelling is groot. Meer informatie: Bureau Zorgbemiddeling van Inovum, telefoon 035 58 88 387.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zware buien
14 gr.
windkr. 4