WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Buurtvolleybal Nederhorst
Nederhorst den Berg, do 25 maart 2010

U kunt nu zich inschrijven voor het zevenentwintigste recreatieve buurtvolleybaltoernooi op zaterdag 12 juni in Nederhorst den Berg.

persbericht

Zaterdag 12 juni
27e Buurtvolleybaltoernooi
Mis het niet en schrijf je nu in.

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor het jaarlijkse Buurtvolleybal op het hoofdveld van Voetbalvereniging Nederhorst. Dit recreatieve volleybaltoernooi vindt plaats op zaterdag 12 juni en wordt alweer voor de 27e keer georganiseerd.

Het toernooi start om 13.00 uur en de laatste wedstrijden worden om 20.00 uur gespeeld. Het sportieve toernooi wordt zoals elk jaar muzikaal afgesloten met een feest onder leiding van een swingende band.

Poulesamenstelling

Dit jaar zijn er twee poules; recreanten en competitie.  De recreantenpoule zal spelen voor de felbegeerde Blijkcup en de competitiepoule zal strijden om het Buurtvolleybalkampioenschap. Het verschil tussen de poules is de hoogte van het spelniveau. De recreantenpoule is bedoeld voor de recreatieve volleyballers met weinig ervaring in spel en techniek. Doet je team echter al een paar jaar mee en zijn jullie goed geëindigd in het eindklassement, kies dan voor de competitiepoule voor de meer ervaren (recreatieve) volleyballer.

Inschrijven

Surf voor meer informatie en een inschrijfformulier naar onze website : www.vvnederhorst.nl. Aanmelden kan ook met het bijgaande formulier. Inschrijven is mogelijk tot 3 mei a.s. Schrijf je snel in, want VOL=VOL! Het inschrijfgeld bedraagt € 45,- per team of € 42,50 bij het afgeven van een eenmalige machtiging. Het bedrag dient te worden overgemaakt o.v.v. BVB2010 + teamnaam op rekeningnummer 38860260 t.n.v. Volleybalvereniging Nederhorst. De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Het inschrijfformulier lever je in bij Jacqueline van Wattingen, Rembrandt van Rijnhof 3, Nederhorst den Berg.

Graag tot 12 juni!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 4