WIJDEMEERSE WEBKRANT
Overstap Korver: Ironisch
Wijdemeren, do 21 januari 2010

Felix Flameling (GL) wijst erop dat de PvdA hetzelfde standpunt had als GL in de kwesties die Hilbrand Korver aansnijdt. GL noemt zijn overstap dan ook ironisch.


Felix Flameling: GL, nummer 2 van de lijst.

ingezonden brief

Mosterd na de maaltijd

Wij van GroenLinks hebben even getwijfeld: wel reageren of niet. De licht provocerende inleiding van de redactie duwde ons over de rand.

Wat heeft het nu voor zin, beste Hilbrand, ruim een jaar na de breuk met alle actieve leden van GroenLinks, weer terug te komen op de oorzaken zoals jij die ziet. Je hebt het over de meningsverschillen met de schrijvers van het verkiezingsprogramma, terwijl je niet weet wie dat zijn. Het is zinvoller als je in discussie gaat over de inhoud van het nieuwe programma.

Het is je volste recht dat je je toevlucht hebt gezocht bij de PvdA. Daar zitten veel mensen waar wij van GroenLinks het politiek goed mee kunnen vinden. Gelet op de programma's zit dat ook wel goed. Ons advies is dan ook: Ga nu niet weer op de solistische/opportunistische toer.

Ironisch voor jou is dat de PvdA hetzelfde stemgedrag in de coalitie, het college en de raad heeft vertoond als GroenLinks. Wij bleven steeds loyaal en liepen niet weg voor de soms harde werkelijkheid.

GroenLinks
Felix Flameling

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
Douwe v. Essen
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
3 gr.
windkr. 2