WIJDEMEERSE WEBKRANT
Pietje Bell in de Dobber
Kortenhoef, do 30 december 2010

Op zaterdag 8 januari zal Theater van Santen in de Dobber in Kortenhoef de mini musical Pietje Bell en de Zwarte Hand brengen.

persbericht

PIETJE BELL en de zwarte hand

Zaterdag 8 januari 2011 speelt Theater van Santen de voorstelling Pietje Bell en de zwarte hand in de Dobber te Kortenhoef. Het is een leuke mini-musical voor kinderen van zes jaar tot 12 jaar die ontroert, spannend is maar ook veel humor kent. De voorstelling wordt georganiseerd door Stichting Jeugdtheater Kortenhoef.

Pietje Bell is jarig en daarom organiseert hij het grootste koninklijke buurtcircus dat ooit rondgetoerd heeft, tijdens het afschieten van een levende kanonskogel breekt er echter brand uit. Pietje Bell en zijn vriendje Wimpie van Dorp slaan op de vlucht en verstoppen zich op een boot. "Misschien vaart-ie wel naar Londen of Amerika, dan ken de polisie ons lekker niet vinden," zegt Pietje nog. Als Teun, een van de meest gezochte boeven van Rotterdam, de verstekelingen ontdekt begint het avontuur pas echt. 

Pietje Bell begint zaterdag 8 januari om 15:00 in de Dobber, Meenthof 46 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn te koop bij boekhandel CW ’76, Meenthof 26 te Kortenhoef. Voor meer informatie over de Pietje Bell en de Zwarte Hand www.theatervansanten.nl of www.buurtlink.nl . De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door MeerMagazijn.nl, Controllux , ID Makelaars en Concept en Design.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
1 gr.
windkr. 2