WIJDEMEERSE WEBKRANT
Avond over Overlast
Kortenhoef, ma 12 oktober 2009

Op dinsdag 27 oktober organiseert de gemeente in sportcafé de Fuik een bijeenkomst waar jongeren, ouders en bewoners welkom zijn.

persbericht

Speciale avond voor jeugd, ouders en bewoners Kortenhoef

Op dinsdag 27 oktober organiseert de gemeente in sportcafé de Fuik (Zuidsingel 50) in Kortenhoef een bijeenkomst waar zowel jongeren, ouders en bewoners van harte welkom zijn. Doel van de avond is te komen tot gezamenlijke afspraken om overlast tegen te gaan.

De laatste tijd zijn er veel klachten over overlastgevende jeugd op verschillende plekken in Kortenhoef. De gemeente wil gehoor geven aan deze signalen en samen met de betrokkenen de ervaren overlast in beeld te brengen en te kijken wat de beste aanpak is. Voor deze bijeenkomst zijn jongeren, ouders van jongeren, bewoners en een ieder die mee wil meedenken over een oplossing van harte welkom. Naast medewerkers van de gemeente en wethouder Moote zijn ook de jeugdwerker en de wijkagent aanwezig.

Aanmelden via e-mail

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Mensen die willen meepraten kunnen zich tot 22 oktober aanmelden bij mevrouw M. Voorn (m.voorn@wijdemeren.nl). Vermeld met hoeveel mensen u komt en op welk telefoonnummer u te bereiken bent.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 4