WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tienerdisco Succes!
's-Graveland, zo 11 oktober 2009

Zaterdagavond werd in het clubhuis van de S.V. 's-Graveland voor het eerst sinds tijden weer een tienerdisco georganiseerd.

ingezonden bericht

The heat was on!!

Zaterdag 10 oktober was het Tienerdisco bij de S.V. 's-Graveland. In samenwerking met de gemeentelijke jongerenmedewerker werd het clubhuis omgetoverd tot een echte discotheek met lichteffecten, rookmachines en heel veel decibellen.

Meer dan een jaar heeft de jongste jeugd van Kortenhoef, 's-Graveland en Ankeveen het zonder de Smoes moeten doen. Eindelijk was het dan weer zover. Veertig superenthousiaste discogangers kwamen chique, feestelijk of cool gekleed op het dansfestijn af. En gedanst werd er. Tot ver na negenen. De vaders en moeders moesten nog maar even in hal wachten, want DJ Sjoerd wist nog een keertje de muzikale snaar te raken.

Dan kan Cascada nog zo hard haar hit "Evacuate the dancefloor" zingen, maar het effect was  tegenovergesteld... Invasion of the dancefloor!!  Vanaf de start om 7 uur is er twee uur lang gedanst. En daar krijg je het warm van. Even cooling down in de hal, en dan weer snel terug naar de dansende massa. Superleuk en vet cool werd het gevonden.

Over twee maanden gaan we weer helemaal los. Noteer 12 december maar vast in je agenda.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 4