WIJDEMEERSE WEBKRANT
Alaaf. Nieuwe Prins!
Kortenhoef, di 17 november 2009

A.s. zaterdag, 21 november, zal Dans- en Carnavalsvereniging De Turftrappers uit Kortenhoef haar eenendertigste Prins aan het publiek bekend maken.


Prins Wim Neef

(Dit is een afbeelding uit de presentatie die Gert Zagt (DBL) tijdens de algemene beschouwingen op 11 november hield. In totaal stonden er vier afbeeldingen in zijn presentatie. Het werd hem niet toegestaan om de vier afbeeldingen in de raadszaal te tonen. De foto komt van het voorblad van de carnavalskrant die in februari verspreid werd. red. WWK)

persbericht

A.s. zaterdag, 21 november, zal Dans- en Carnavalsvereniging De Turftrappers uit Kortenhoef haar eenendertigste Prins aan het publiek bekend maken. Dit zal plaatsvinden tijdens het welbekende en altijd gezellige Prinsenbal in Hofpaleis De Drie Dorpen aan de Cannenburgerweg te Ankeveen.

Als eerste officiële gebeurtenis zullen wij om 21.20 uur de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses bekend maken. Zij zijn gekozen door de leerlingen van de Antoniusschool.Met veel spektakel zullen om 22.11 uur de 'oude' Prins Wim de 1e, beter bekend als Wim Neef en zijn Adjudant 'Ome' Joop Welle, worden afgevoerd door hun Raad van Elf. 

Om 23.11 uur maakt dan de nieuwe Prins op grootse wijze zijn entree. Of hij vergezeld wordt door een Adjudant, een Prinses of misschien wel beide is voor een ieder op dit moment nog een verrassing maar kunt u zaterdagavond met eigen ogen komen aanschouwen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
DBL
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
12 gr.
windkr. 3