WIJDEMEERSE WEBKRANT
Carnaval op TV Wijdemeren
Wijdemeren, di 17 februari 2009

TV Wijdemeren presenteert tijdens carnaval elke dag het Carnaval Journaal gebracht door Dennis Boor en Mariska Brouwer.

persbericht

Het Carnaval Journaal op TV Wijdemeren

TV Wijdemeren presenteert tijdens carnaval elke dag het Carnaval Journaal. Het duo Dennis Boor en Mariska Brouwer gaan dagelijks op stap om verslag te doen van de festiviteiten in de omgeving.

Dennis vertelt enthousiast over het programma. "De uitreiking van de mooiste praalwagen, best verklede persoon en man/vrouw van het jaar, we zijn overal bij!" "Ook hebben we een gesprek met Prinses Glamour en gaan achter Prins Wim de Eerste aan.", voegt Mariska toe.

Het is onderhand een jaar geleden dat de lokale TV-zender van gemeente Wijdemeren begon met het uitzenden van korte items. "Niet veel mensen weten het, maar carnaval was toen onze eerste echte verslaggeving." aldus eindredacteur Erwin de Swart. "Het is mooi om te zien hoe we in die korte tijd gegroeid zijn. We hebben met een kleine groep vrijwilligers veel bereikt en zenden sinds kort wekelijks programma's uit, iets waar we een jaar geleden niet van hadden durven dromen!"

Het Carnaval Journaal is van zaterdag 21 tot en met woensdag 25 februari elke avond vanaf 20:00 uur te volgen op TV Wijdemeren. Op zondag 28 februari is er een compilatie-uitzending. Daarna hervat de reguliere programmering met een nieuw seizoen van Wijdemeerse Woef. Meer informatie is te vinden op www.tvwijdemeren.nl .

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt, nat
7 gr.
windkr. 2