WIJDEMEERSE WEBKRANT
Afsluiting Torenweg?
Nederhorst den Berg, wo 16 december 2009

Het CDA stelde schriftelijke vragen over de afsluiting van de Torenweg in Nederhorst in verband met herstelwerkzaamheden aan de weg.

ingezonden bericht

CDA Wijdemeren

Vragen afsluiting Torenweg, Nederhorst den Berg

Tot tevredenheid stelt het CDA vast dat in het nieuwe jaar wordt begonnen met de herstel-werkzaamheden aan de Torenweg in Nederhorst den Berg. Dat is hard nodig.

Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt de Torenweg 6 - 8 weken voor alle verkeer afgesloten. Verwacht wordt dat er een omleidingsroute rond het eiland van ca. 7 kilometer ingesteld. Voor het autoverkeer is dat niet zo bezwaarlijk, maar wel voor fietsers en voetgangers. Zeker in dit jaargetijde.
Betreffende bovenstaande heeft de CDA fractie de volgende vragen:

  1. Kunnen voetgangers (en fietsers met de fiets aan de hand) langs de werkzaamheden geleid worden?
  2. Bent u het met de CDA fractie eens dat inwoners van de Eilandseweg terecht bezwaar maken tegen de voorgestelde lange omleidingsroute (ca. 7 km) voor het fietsverkeer?
  3. Bent u bereid aan deze bezwaren tegemoet te komen door een tijdelijke, kortere omleidingsroute voor het fietsverkeer in de nabijheid van de werkzaamheden te realiseren?

Wij verzoeken u de vragen schriftelijk te beantwoorden, voorafgaande aan de start van de werkzaamheden. Afhankelijk van uw beantwoording zullen wij het presidium verzoeken het onderwerp voor een eerstvolgende vergadering van de Commissie Ruimte en Economie te agenderen.

Met vriendelijke groet,
Namens de CDA fractie

Theo Reijn
Herman Veldhuisen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
grijs
-2 gr.
windkr. 3