WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kerstmis met de OSG
Kortenhoef, zo 6 december 2009

De OSG organiseert ook dit jaar weer een tweetal bijeenkomsten rond Kerstmis, die beide vol met muzikale kerstklanken zitten.

ingezonden bericht

Kerst in het Oude kerkje aan de Dijk in Kortenhoef

De OSG ( oecumenische streekgemeente) organiseert ook dit jaar weer een tweetal bijeenkomsten rond KERSTMIS, die beide vol met muzikale kerstklanken zitten.

De sfeervolle ambiance van het eeuwenoude gebouw met zijn prachtige akoestiek draagt zeker bij aan uw opmaat naar Kerst 2009 !

Zaterdagmiddag 19 december, aanvang 16.00 uur:

Christmas Carols gezongen door “What Sweeter Music” o.l.v. Jos Smits. Het ensemble bestaat uit acht zangers, allen geschoolde amateurs. Zij zijn ontstaan uit het Amsterdamse Westerkerkkoor en treden als dubbelkwartet op in diverse kerken in de periode rond kerst. Zo zingen zij in Wognum, Laren, Stompetoren, de Openbare Bibliotheek van Amsterdam en natuurlijk: in Kortenhoef.

Zij brengen een programma van bekende en minder bekende carols en andere kerstliederen.
Toegang vrij: mandje bij de uitgang.
Kerstnachtdienst 24 december , aanvang 22.00 uur.

Vanuit het duister van de avond komen we binnen in het met kaarsen verlichte kerkje om met elkaar de komst van het kind te gedenken. In deze traditie geworden dienst, worden de liturgie en uitleg verzorgd door Jacobine Geel. Het “Similia kwartet” uit Aalsmeer zal voor en met de gemeente kerstliederen zingen, begeleid door Jos Smits op de vleugel.

Na afloop is er de traditionele warme chocolademelk!
Komt allen te zamen….

www.osg-kortenhoef.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
12 gr.
windkr. 4