WIJDEMEERSE WEBKRANT
Weer geen Akkoord SV
's-Graveland, wo 22 oktober 2008

Het begint eentonig te worden. Het college verklaarde drie keer dat er een akkoord met de SV was bereikt. Ook nu blijkt dat weer niet het geval.

Eénzijdig persbericht

In de WWW van vandaag staat boven het persbericht van het college, waarin een einde aan de slepende kwestie wordt aangekondigd, een commentaar van Joop Glijn, de voorzitter van de SV 's-Graveland. Hij noemt het persbericht eenzijdig. De kwestie van de kleedruimte is niet zo besproken tussen de SV en de gemeente als in het persbericht wordt weergegeven, aldus Glijn. "We zijn weer door de gemeente verrast. Onbegrijpelijk."


Joop Glijn: "Onbegrijpelijk".

Goede kant

Wel heeft hij het gevoel dat de zaak nu de goede kant op gaat, maar de SV 's-Graveland is nog niet akkoord, omdat de club nog steeds wacht op de antwoorden op vragen die de club op 12 september en 7 oktober stelde. Welke die vragen zijn wil Joop Glijn liever niet kwijt in de WWW.

Viermaal is scheepsrecht?

Eind mei lag er een onderhandelingsresultaat. Er leek een akkoord te zijn. Toch niet. Op 26 september kondigde wethouder Wim Lorjé in de raad trots een akkoord aan tussen de gemeente en de SV. Op 17 oktober gaf de gemeente een persbericht uit waarin werd gesproken van een "mogelijk akkoord". Viermaal is scheepsrecht in Wijdemeren?

Dossier kleedruimte SV 's-Graveland

bron
WWW
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
12 gr.
windkr. 2