WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn over verkiezingen
Kortenhoef, vr 14 november 2008

Bob Colijn uit Kortenhoef geeft een stemadvies voor de Waterschapsverkiezingen. Niet stemmen, raadt hij aan.

ingezonden brief

Beste Rik,

Weer een heel goede Zijlijn, ik heb in mijn vorige reactie reeds stelling genomen. Mordicus Tegen.

Pure geldverkwisting !! Waarop stemmen, je weet van niets, zeker nu de politiek zich er ook weer mee gaat bemoeien en uitgerangeerde politici zonodig weer aan een erebaantje moeten helpen en daarmede schandalig veel geld verdienen, wederom over de ruggen van de Burger. Het lijken die Banken wel met hun bonussen.

Voorbeeld bij de VVD Anelize van der Steol, ik ken haar al uit mijn Amsterdamse periode, met alle respect, maar nogal wat foutjes begaan, bijv. als bestuurder van een Zorgclub, uit het Stadsdeel gestapt wegens knallende ruzie, etc. en moet dus nu ineens zonodig namens de VVD in het Bestuur van een Waterschap. Wederom zonde van het geld en overbodig. Trouwens die clubs hebben toch ook hun geld in IJsland op de Bank gezet en dus alles kwijt. Dus ook het huidige Bestuur kan per direct naar huis en de schade uit hun eigen zak betalen.

Zo zie je maar de poltiek heeft hier in feite niets mee te maken.

Kortom, weg met die onzin, 6 miljoen enveloppen, verdwijnen allemaal in het ronde archief, belast het milieu en is dus nergens goed voor. Ook al die dure radiospotjes etc. zijn ook weggegooid geld.

Juist in deze tijd waar de broekriem aan moet, haalt men in zijn hoofd om een totaal overbodige campanje op poten te zetten, ik schat dat e.e.a. miljoenen gaat kosten.

Gebruik dat geld voor verlaging van de Waterschapslasten, zie de Telegraaf heden op de voorpagina, willekeur aan tarieven. Men doet dus maar, afhankelijk blijkbaar van het salaris van die omhooggevallen bestuurders. Wanneer gaan wij eens stoppen met dit soort onzin.

Mijn dringende advies is dus Stemmen Waarop??? Gewoon niet stemmen en boycotten die handel. Weg met die milieuvervuilende reklameborden, overbodige post en spotjes op de radio.

Bob J. Colijn,
wederom als bezorgde Kortenhoever.

P.S. Mijn beroemde oudoom (Dr. H. Colijn) zei ooit eens de beroemde woorden:"Gaat U maar rustig slapen", maar deze woorden zou ik nu niet durven herhalen.

Veel burgers ziten met problemen en maken zich zorgen over hun pensioen etc.
En dit allemaal dankzij hebzuchtige bestuurders en wanbeleid. Niet te geloven in feite.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
grijs, nat
10 gr.
windkr. 3