WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kortenhoever in de US
Kortenhoef, wo 5 november 2008

Vanmorgen om half zeven stond de WWK redactie op om te zien wie de US verkiezingen gewonnen had. Daar zat Freek van den Brand, in Washington.

De NOS zond vanaf middernacht een programma uit over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het programma werd gemaakt in een restaurant op een steenworp afstand van het Witte Huis. Aan een ovale tafel werden tal van gasten ontvangen. Rondom zat publiek. Barack Obama won de verkiezingen met grote overmacht.

In het publiek zat op de eerste rij, pal achter de tafel, Freek van den Brand uit Kortenhoef. Regelmatig langdurig in beeld. Luisterend, pratend met zijn buurvrouw en etend en drinkend. Freek is altijd nauw betrokken bij evenementen in Kortenhoef, zoals de Drie Dorpenloop. Maar ook de gebeurtenissen op wereldschaal ontgaan hem niet, zeker niet in de VS, waarvoor hij grote belangstelling heeft.

Freek, mocht je dit lezen, duik even achter een beeldscherm met een internetaansluitng, klik op de reactieknop rechts hiervan en geef in het kort je impressie van de afgelopen nacht. Yes you can! :-)

Groeten uit Kortenhoef,
WWK, Rik Jungmann

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 2