WIJDEMEERSE WEBKRANT
Veiling Loosdrecht 2 mei
Loosdrecht, do 13 maart 2008

De stichting S.L.O.E.P. organiseert jaarlijks de lente feestweek van 30 april tot en met 5 mei. Op 2 mei wordt een grote veiling gehouden.

persbericht

Grote veiling in Loosdrecht 2 mei 2008
Nog even en er kan in Loosdrecht weer geschaatst worden!

De stichting S.L.O.E.P. (Samenwerkende Loosdrechtse Ondernemers voor Evenementen en Promotie) organiseert jaarlijks de lente feestweek van 30 april tot en met 5 mei. Temidden van alle activiteiten en evenementen die SLOEP tijdens deze week organiseert zal er op 2 mei voor het eerst een grote veiling gehouden worden. Deze zal plaatsvinden in de u wel bekende feesttent aan de Nieuw Loosdrechtsedijk.

Op deze dag kunnen zowel particulieren als bedrijven voorwerpen en/of diensten bij de veiling inbrengen. Van ieder verkocht kavel zal in plaats van de gebruikelijke veilingkosten, door de stichting SLOEP tien procent worden ingehouden ten behoeve van een tijdelijke ijsbaan, waar al lang naar wordt uitgekeken.

De veiling zal worden geleid door registertaxateur Marius van Ee, bijgestaan door de Loosdrechtse notaris mr. S. Kreugel.

Marius van Ee heeft in november 2007 een taxatiemiddag begeleid in
's- Graveland
. Ook in Loosdrecht zal de veiling vooraf worden gegaan door een taxatiemiddag. Particulieren kunnen tot vijf objecten per persoon laten taxeren tegen een geringe bijdrage.

Alle vooraf ingebrachte kavels zullen vanaf 21 april te zien zijn op de website www.stichtingsloep.nl.

Het is echter ook mogelijk om de 's middags getaxeerde objecten alsnog bij de veiling in te brengen.

Voor inlichtingen en aanbiedingen (objecten het liefst per digitale foto) kan men per e-mail contact opnemen met de stichting SLOEP op elly.jaarsma at zonnet.nl
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
8 gr.
windkr. 4