WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wintermarkt Ankeveen
Ankeveen, di 15 januari 2008

Op zaterdag 26 januari wordt er in Ankeveen een markt in wintersfeer georganiseerd. U kunt daar ook uw eigen winterspullen verkopen.

ingezonden bericht

Markt in wintersfeer in Ankeveen

We hebben er even aan kunnen ruiken enkele weken geleden: winter in Ankeveen, een fantastisch schaatsweekeinde met rijp op de bomen en ijs op de plassen.

Wellicht bent u toen op zoek naar uw winterspullen erachter gekomen dat u nog veel niet meer gebruikte spullen heeft liggen, of juist nog wel wat tekort komt.

Bruisend Ankeveen kan daar wellicht in voorzien.

Op zaterdag 26 januari wordt er namelijk een markt in wintersfeer georganiseerd.

Er wordt u gratis een (deel van een) marktkraam ter beschikking gesteld, waarin u uw niet meer gebruikte, of te klein geworden winterspullen kunt uitstallen en verkopen. Alles is mogelijk, als het maar met winter(sport) te maken heeft. Daarbij valt te denken aan ski- en langlaufkleding, ski's, schaatsen, sleetjes, skistokken, mutsen, dassen, zonnebrillen etc.

Omdat de kramen van te voren besteld moeten worden, dient u zich ook van te voren op te geven bij de organisatie, Antoon Keetelaar (035-656 0341) of Tiny Beemsterboer (035 1507).

Het wordt de 26e echt een markt in wintersfeer: er zal een schaatsenslijper zijn, en een kraam met warm winterondergoed. Daarnaast zal op het koffie terras erwtensoep worden geserveerd, en branden de vuurkorven. Het terras zal verder worden aangekled met ruigt en riet, om het winterse effect nog te vergroten.

Of alles weer met een dikke laag rijp en een winterzonnetje zal worden overgoten, zullen we moeten afwachten.

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt, regen
9 gr.
windkr. 7