WIJDEMEERSE WEBKRANT
Oproep: Kom naar Provincie
Wijdemeren, wo 13 februari 2008

De Vereniging Vechtlandschap is verbaasd over de inhoud van de folder die Noord Holland in Loenen verspreidde. Men roept iedereen op om naar Ottenhome te komen.

Op 21 februari kunt u kiezen. De Dorpsavond Nieuw Loosdrecht, waar het college van B&W u welkom heet of Ottenhome waar de provincie Noord Holland u graag ziet komen.

Dossier Verdiepingenplan

ingezonden bericht

Nieuwe ontwikkelingen bij het Herstelplan Loosdrechtse Plassen!

De Provincie Noord Holland heeft op haar startnotitie vele goede bezwaren ontvangen en naar aanleiding van al deze bezwaren heeft de adviescommissie MER, advies uitgebracht aan de Provincie.

Inmiddels hebben inwoners van de gemeente Loenen een keurige folder (Informatiebulletin) van de Provincie Noord Holland ontvangen. En wat schetst onze verbazing - uit deze folder blijkt dat de Provincie Noord Holland - ondanks alle bezwaren - het project gewoon wil uitvoeren.

Het ontwerp-bestemmingsplan, het milieu-effectrapport, de onderliggende stukken voor het Herstelplan Loosdrechtse Plassen en het zandafvoertrace / zanddepot bij de Gemeente Loenen zijn nu gereed. Sinds 4 februari 2008 liggen deze documenten gedurende 6 weken ter inzage in de gemeentehuizen van Wijdemeren en Loenen en tevens zijn ze te vinden op de website van Noord Holland.

Op 21 februari 2008 wordt het project toegelicht aan bewoners en belanghebbenden. Hiervoor wordt een inloopavond gehouden in het Ottenhome, te Loosdrecht van 19.00 21.30 uur. Het adres is: Oud Loosdrechtsedijk 207, 1231 LW Loosdrecht. Wij vragen inwoners van de gemeente Wijdemeren en de gemeente Loenen (vooral bewoners van de Mijndensedijk, Rijksstraatweg, Nieuwersluis en het project Cronenburgh) massaal naar deze voorlichtingsavond te gaan.

Alexandra Heemskerk-Teijema
Loenen aan de Vecht
Vereniging Vechtlandschap

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
5 gr.
windkr. 2