WIJDEMEERSE WEBKRANT
College reageert op Putter
Wijdemeren, di 22 april 2008

Het college van B en W reageert op de column van Putter (Co de Kloet) over de kleedruimte van de SV 's-Graveland.

De reactie geldt de Putter columns van 19 april, die van 15 april en die van 7 april.

(Ter toelichting. De kwestie rond de kleedruimte dateert van voor de herindeling op 1 januari 2002. Voor die tijd bestond het 's-Gravelandse college van B en W uit burgemeester Wim Kozijn, wethouder Co de Kloet (DB) en wethouder Wim Neef (CDA). Na de herindeling zaten de beide 's-Gravelandse wethouders in het college van Wijdemeren. Op 16 november 2004 werd wethouder Co de Kloet heengezonden omdat zijn partij tegen de begroting had gestemd. Wethouder Wim Neef maakt deel uit van het huidige college. red. WWK)

Dossier SV 's-Graveland

ingezonden brief

Geachte redactie,

Het college reageert als regel niet op de columns van voormalig wethouder Co de Kloet, die hij publiceert onder de naam Putter. Die columns geven zijn persoonlijke visie weer. De heer De Kloet draagt geen bestuurlijke of politieke verantwoordelijkheid meer.

De laatste tijd richt de heer De Kloet zijn pijlen op wethouder Lorjé in verband met het dossier kleedaccommodatie SV 's-Graveland. Hij doet dat met bewoordingen die wij als beneden peil kwalificeren. Het zou de heer De Kloet sieren als hij enige bescheidenheid aan de dag legde, omdat hij zelf als wethouder verantwoordelijk was voor dit dossier in 's-Graveland en tijdens zijn wethoudersperiode in Wijdemeren (dus van 1999 t/m 2004).
Hij heeft toen niet voor een adequate oplossing kunnen zorgdragen. Het voorstel voor renovatie in plaats van nieuwbouw is onder zijn verantwoordelijkheid tot stand gekomen.

Kortom, de heer De Kloet heeft geen recht van spreken.

Het college van B & W van Wijdemeren

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 4