Vorig bericht

Home

Volgend bericht


SV: oude kleedkamers

's-Graveland, 26 juli 2002. De SV 's-Graveland moet het komende seizoen toch door met de oude kleedkamers. Er mankeert van alles aan noteert Herman Stuijver in de Gooi uit de mond van Joop Glijn, de voorzitter. Rottend houtwerk, gaten in de deuren, losse tegels, etc. En dat ondanks al het werk van de vrijwilligers om de boel zo goed mogelijk in stand te houden. Er was een nieuwbouwplan, goedgekeurd door de oude raad van 's-Graveland, maar even over het hoofd gezien door het nieuwe College van Wijdemeren. Een bouwplan van 940.000 gulden, maar dat geld was er dus even niet.

De nieuwe raad van Wijdemeren wil nu geen geld vrijmaken voor de bouw, dus de SV moet nog minimaal een jaar wachten. De ergste nood zal met noodreparaties gelenigd worden heeft Bert Nagel (CDA), de wethouder voor sportzaken, toegezegd.

Joop Glijn is inmiddels een beetje bekomen van de teleurstelling. Met de rest van het sportcomplex van de SV gaat het gelukkig wel goed. Twee terreinen zijn opgeknapt, er komt een parkeerplaats en het dak van de kantine is vernieuwd.

Lees ook:


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...