WIJDEMEERSE WEBKRANT
Concert De Vriendschapskring
Ankeveen, vr 11 april 2008

Op zondag 20 april om 14.00 uur geeft Fanfarekorps de Vriendschapskring uit Ankeveen een concert in de Dobber in Kortenhoef.

persbericht

"SPRING" LEVEND CONCERT
door
Fanfarekorps de Vriendschapskring

"SPRING"LEVEND CONCERT door Fanfarekorps de Vriendschapskring op zondag 20 april om 14.00 uur in de Dobber.

Het voorjaar zit in de lucht. De narcissen en het jonge frisse groen zijn al zichtbaar. Kleine lammetjes, zelfs jonge eendjes, zijn al gesignaleerd.

Van voorjaar en de ontluikende natuur naar jeugd en kinderen is een kleine stap. Het "Spring "levend donateursconcert door Fanfarekorps de Vriendschapskring uit Ankeveen speelt hierop in door 28 kinderen van de Joseph Lokin basisschool mee te laten concerteren. Het wordt de bekroning op hun deelname aan het muziekproject Maakmuziek.nu Zij zullen op 20 april tijdens twee onderdelen van het progamma te horen zijn.

Maar ook onze eigen jeugdleden zullen laten zien wat ze kunnen. De tamboers (onder leiding van Marc Gouswaart) en de majorettes (onder leiding van Elly Bol-Cozijnsen en Carolien Tonsbeek-Swart) openen die middag het concert. Daarna het fanfareorkest (onder leiding van Ronald de Haan) met, zoals u dat van hen gewend bent, een" springlevend" repertoire dat voor alle leeftijden iets te bieden heeft.

Met de eerdergenoemde muzikale bijdrage van de leerlingen van groep 5 en 6 belooft dit concert dus niet alleen afwisselend voor onze donateurs te worden, maar natuurlijk ook voor de ouders van onze gastmuzikantjes. Daarom nodigen we deze van harte uit om te komen kijken en luisteren naar dit concert met een extra jeugdig tintje.

Het concert begint om 14.00 uur (de zaal is open vanaf 13.30 uur) en de toegang is voor iedereen gratis. U hebt echter wel een entreekaartje nodig om binnen te komen en vol is vol !! Reserveer dus snel via telefoon 035-6563192 of 035-6561507.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
12 gr.
windkr. 2